Nästa anhalt: Australien

Om sju timmar och nio minuter går mitt plan till Stockholm. Väl där blir det några timmars väntan för att sedan flyga vidare till Perth, Australien. Vi mellanlandar i Kuala Lumpur och vips har man även varit i Malaysia (i några timmar).

Just nu har jag resfeber. Inför varje resa ångrar jag mig. Tänker på hemskheter som borttappade pass, vänner och resväskor. Jag tänker att jag mycket hellre stannar hemma och att jag hellre gräver ner mina fötter i trädgården och står där i två dygn än att jag sätter mig på ett flygplan. Med en analkande långresa längtar jag plötsligt intensivt efter ett 9-5 jobb, räkningar som kommer regelbundet varje månad och ett skafferi som måste fyllas och fyllas om. Aldrig känner jag ett sådant behov efter slaskiga höstdagar framför TVn som då. Och jag gråter och gråter och funderar på om biljetten går att lämna tillbaka.

Men ändå,

så vet jag att om jag inte åker så kommer jag att ångra mig.
"Det är bättre att ångra någonting du har gjort än något du inte har gjort", resonerar jag. Så därför vet jag att imorgon bitti kommer jag att hänga ryggsäcken över axeln och ge mig iväg. Även om det tar emot någonstans.

För hur lockande 9-5 jobb och dagliga rutiner än kan te sig när man har nervositeten som en klump i magen, så har jag resten av mitt liv på mig att testa det. Just nu så har jag chansen att utforska något nytt. Chans att upptäcka nya platser, människor och äventyr. Och det är hur fantastiskt som helst! (trots att det är läskigt).

För det är någonting jag börjar lära mig, att våga. Våga ge dig ut i världen, söka ett nytt jobb eller hålla någon i handen. När du väl har vågat, vad det än är, jaa då spelar det egentligen inte någon roll för du har tagit steget. Du har tagit steget och du kommer inte att ägna de slaskiga höstdagarna åt att kolla på TV och fantisera om vad du kunnat göra. Istället kommer du att vara på äventyr.

Och det verkar ändå väldigt lockande :)

Hela sommaren

Nu har hela sommaren gått och det har officiellt blivit höst.

Uppdateringarna har varit otroligt dåliga, men sommaren har varit underbar. Det har varit fest, kompisar, kärlekstrassel, kyssar, tekvällar, picknickar, lekar, filmnätter, vin, skratt, sång, promenader, sammanflätade händer och annat vackert. Detta har hunnits med trots att jag jobbat nonstop och haft ett trasigt hjärta. Trots detta har sommaren varit den bästa någonsin (som alltid).

Sötaste Agnes har varit i Sundsvall och förgyllt sommaren. Andra vänner, nya som gamla, har gjort detsamma. Tack! Sommaren har varit underbar och jag ångrar ingenting.

RSS 2.0