Du, Du & Jag

Hanna, Yasmine och Camilla tävlar just nu i Entreprenörsjakten. De har gått vidare till regionsfinal, så nu gäller det att hålla tummarna =)

Här kan ni kika lite mer på vad det innebär:
http://entreprenorsjakten.se/lagen-2011/du-du-jag 

Nytt jobb!



Idag har jag firat! Jag har fått ett nytt jobb! Från och med nästa vecka kommer jag att arbeta som General Assistant på Broadoaks Country House. Det är ett 5-stjärnigt hotell helt underbart beläget nära Windermere (där jag bor). Allt känns jättebra och nu hoppas jag bara på att det blir lika bra som det känns. Håll tummarna! Kika gärna på hemsidan: http://www.broadoakscountryhouse.co.uk/

Nu i helgen åker vi till Wales och hälsar på James familj.
Jag hoppas att ni har det jättebra!

Glad påsk!

James

Jag förstår att ni är nyfikna på pojken jag träffar. Det har varit snabba ryck och det måste vara lite svårt att hänga med i svängarna, men jag tycker väldigt mycket om honom. Jag tycker nog mycket om honom för att testa att bo i England ett tag, så det säger ju en hel del. Han heter James, är 22 år och arbetar som snickare. Han kan göra bakåtvolter och han får mig att skratta mer än någon annan gjort. Han är född och uppvuxen i Wales men bor numera i Lake District, England.
 


James och jag för två veckor sedan i Anglesey, Wales


Vi lärde känna varandra på en dykbåt i Australien. Han jobbade på båten och jag var där på en dykkurs. Vi spanade lite på varandra hela dagen och när han sedan slog sig ner bredvid mig vid middagen blev jag alldeles pirrig. Det visade sig att han skulle ned till Sydney några dagar senare och fem minuter in i samtalet frågade jag om jag kunde få skjuts med honom. Han sa ja (och blev överförtjust). Det var lite flörtigt, men jag var fast besluten att inte falla för honom eller inleda något som skulle kunna bli jobbigt efteråt. Det gick väl sådär. Det här är en bild från första kvällen vi träffades:
 



Vi hade ett mustasch-party och satt uppe på däck och drack vin, lyssnade på musik, ritade på varandra och skrattade åt det mesta. James bestämde sig för att med tuschpenna ge mig en hemmagjord tatuering. Det blev ett hjärta med hans namn i mitten. Inte trodde vi att vi ett och ett halvt år senare skulle bo tillsammans.  


Några dagar senare så började vi resa tillsammans från Cairns till Sydney. En sträcka på ungefär 2640 kilometer. Vi spenderade långa timmar i bilen med fantastiska vyer över det australienska landskapet. Då och då gjordes avstickare till fantastiska stränder och underbar natur. Men det bästa med den roadtripen var ändå hur bra vi kom överens. Hur timmarna gick lika snabbt som minuter och hur vi kunde skratta åt allt och ingenting. Och givetvis föll jag för honom.
             

             


Väl framme i Sydney så följde jag med honom till farmen han jobbade på. Där blev jag kvar, lärde känna underbara människor och lärde mig mer om lantlivet. Det var underbara veckor. Varma soldagar, hårt jobb, fantastiska människor och oförglömliga erfarenheter. Sedan blev det jul och James åkte hem. Jag bestämde mig för att stanna i Australien ett tag till och natten han åkte hem grät jag mig till sömns.



James och Harrison, pojken jag såg efter på farmen.

Vi fortsatte att hålla kontakten med varandra. Mailade, smsade och slösade bort dyra pengar på att ringa varandra kontineter emellan. Men det är svårt att vara kär i någon du inte vet om du någonsin kommer att träffa igen. Det gör ont. Några månader senare träffade jag en ny pojke och James hittade en ny flickvän. Hela 2010 gick utan att vi ens såg varandra. Men vi fortsatte att hålla kontakten. Fortsatte att bry oss om varandra. Fortsatte att leka med tanke "om...".

Och sedan, nu i mars så kom han och hälsade på mig. 14 månader sedan vi sist sågs.
Det hade lika gärna kunnat vara 14 dagar. 



Och jag föll igen.



Sisters

Fick idag mitt alldeles egna blogginlägg av Charlotta. Himla fint av henne =)
Kommer sakna lillasyster här borta!





http://charlottaholmstrom.blogg.se/2011/april/sisters.html#comment

Flyttat till England!



Hej!

Igår gick flyttlasset och nu är jag framme i mitt nya hem. Allting känns jättebra och jag är överlycklig över att vara ute på äventyr igen!

Min nya adress är: 

33 park avenue,
Windermere,
Cumbria, 
LA23 2AX
UK

Hoppas att ni har det lika bra som jag!

RSS 2.0