Imorgon...

Imorgon bär det av till Sundsvall!! Lördag, söndag, måndag, tisdag, och sedan på onsdag så flyger jag tillbaka till Bergen igen. Ska bli jätteroligt att träffa familjen och speciellt Totta innan hon sticker ut och reser. Jag passar på att njuta av att vara så nära hemmaplan. Det känns speciellt att jag bara kan passa på att åka hem närhelst jag känner för det. Trevligt trevligt!

Jag längtar också tills jag får träffa Viktoria!! Vi har kommit varandra så nära under året som har varit. Det känns inte alls som att jag senast såg henne i januari, utan snarare som att hon hon har varit med under hela Australien-tiden. Vi har pratat sönder och det har varit så fint. Jag är glad att vi kunnat dela det äventyret. Jag bjuder på en bild på oss två alldeles runt nyårsafton. Här förfestar vi och spexar för fullt.



Härlig butik

Hej!


Sådana här butiker gillar jag. Såna man blir glad bara av att titta på =)

Jag har ett liv!!

Innan jag kom hit var jag så himla rädd för att jag inte skulle ha något liv. Att jag bara skulle jobba, sova och ledas ihjäl. Tack och lov har det inte blivit så!

Igår var det suveränt väder. Strålande sol och klarblå himmel, så jag och Christina (en rumänsk tjej jag har lärt känna här) bestämde oss för att gå och fika. Vi gick till uteserveringen Bocca, kombinerad bar och café, där vi drack iste och njöt av solskenet. Sedan på kvällen stack jag hem till Freddy där vi gjorde bakad potatis och kikade på film, Max Manus.

Just nu skypar jag med Agnes, jätteroligt! Har massa skvaller att ta igen.
Och ikväll väntar tacos! =)
Ha det så bra!

Present!!



Nu har jag beställt en present till min kära syster och hennes resesällskap. Så förhoppningsvis kommer det fram innan de åker =)

Söndagspromenad


Nu ska jag ta och ge mig ut på en promenad. Det känns som om det är på tiden.

Billie the vision and the dancers

Agnes har gett mig ny favoritmusik. Just nu lyssnar jag sönder Billie the vision and the dancers - My love.

Jag gör alltid så. Blir fast, besatt, kan inte tänka på något annat. Somnar och vaknar med textrader i huvudet, melodin i blodet. Nynnar konstant.

Eftersom jag inte vet hur man infogar ett youtube-klipp här, så får ni kopiera adressen om ni vill lyssna:
http://www.youtube.com/watch?v=yCSpnsdjmK4

Långhårig

Hej!

Idag roar jag mig med att vara långhårig! Jag är ledig och njuter av att göra ingenting. På 6 dagar har jag jobbat 10 stycken pass, och det känns så jävla bra att göra ingenting! Soligt är det också, och snart ska jag ta en solpromenad. Underbara söndag. Vad roar ni er med idag?


Samos -09







Jag tycker det är så roligt att ha tillgång till min gamla hårddisk igen. Jag har hittat en massa härliga bilder. Det här är ett gäng från när jag och familjen var i Samos, 2009.

Mañana, mañana

Såhär roligt kan man ha när man egentligen borde plugga. :

Nu chattar jag med Kim, så det betyder att jag faktiskt har viktiga saker för mig. Vilken tur att det man inte hinner med idag, kan man göra imorgon =)

Nackdelen med en luftmadrass..

...är att den kan gå sönder!
Inatt vaknande jag klockan 02.17 av att jag låg på marken. Tydligen har det gått hål på min luftmadrass under natten. Det är i och för sig inte så konstigt eftersom den står inklämd mellan 2 väggar och en garderob, men riktigt irriterande var det ändå!

Så nu står en ny madrass/säng högst upp på inköpslistan.
Tur att jag får lön på onsdag!

Vad har gått sönder hos er idag?

/Caro

Slö- och slappdag =)

Idag har jag en ledig dag. Superskönt att få sova längre än 5.30!!! Idag låg jag kvar och drog mig ända till halv tio känn på den ni =)

Planen för idag var att avsluta första uppgiften i Business Writing, men min pluggkompis (vi är uppdelade i par för uppgifterna), har tyvärr inte skickat sin del. Så istället blir det en äkta slö- och slappdag för mig. Det regnar idag, för första gången på en och en halv vecka, så jag planerar att parkera mig i soffan med några disneyfilmer =)


,
Jag bjuder på en bild genom tåg-fönstret också, snö!

Norge

Numera är det alltså Norge som gäller för mig. Efter att ha varit ute och rest och förlustat mig i 10 månader så känner jag att det är dags att tjäna pengar.

Så nu är jag på plats: Bergen, Norge.
Det ska bli spännande att se hur det blir =)

Australien

Nu är det nästan precis ett år sedan jag skrev här senast. Australien var otroligt. Det bästa jag någonsin varit med om. Varje dag längtar jag tillbaka. Jag har aldrig haft så roligt någon gång. Alla upplevelser, människor, erfarenheter. Det var underbart. Jag kan knappt vänta tills jag får åka tillbaka.

Jag känner att de där 10 månaderna fick mig att växa så mycket. Visst var det svårt ibland. Det är svårt att vara på andra sidan jorden, att inte ha någon som är självklar att ringa och att alltid behöva vara så himla översocial. Det är jobbigt att veta att vartenda vänskapsband du knyter kommer att brytas. Samtidigt är det helt otroligt vilka underbara människor jag har mött, numera har jag vänner från hela världen. Sånt är helt otroligt.

RSS 2.0