Lägenheten för mig själv



James är på rugby-träning ikväll, så jag har lägenheten för mig själv. Det är riktigt skönt att få strosa runt på egen hand för en gångs skull. Annars blir det ju rätt lite intensivt när man bor två personer på mindre än 30 kvm. Jag har just käkat middag och nu ska jag sätta mig med hemtentan igen. Nu börjar jag komma in i plugg-lunken igen, men självklart känns det konstigt att sätta sig i skolbänken igen efter fyra års uppehåll. Haha, jag kommer inte över hur gammal jag är. Fyra år sedan jag tog studenten, ojojoj.


(Kanske ser det ut såhär ikväll. Bilden är från en rugby-match vi var på i somras)


Onsdag

Idag saknar jag sommaren och de här snygga brudarna!




Just nu sitter jag på soffan och krånglar med en hemtenta, om ca fem minuter borde jag resa mig upp och fixa något till lunch och om en timme och tre minuter börjar min föreläsning. Det skulle  kännas betydligt mer lockande att vara påväg ner till stan med de här tjejerna för en sorglös fika, men man kan ju inte alltid få vad man vill.
Nu blir det till att gräva fram lite taco-rester och fixa något till lunch. Nom nom!

Fint främmande

Ikväll får vi väldigt fint främmande! James pappa, Geoff, kommer och hälsar på oss över helgen! Det ska bli jätteroligt! Hans tåg kommer in klockan 22.58 ikväll, så då står jag och James på tågstationen och möter honom. James är alldeles lycklig över att Geoff ska ta med sig te-påsar till honom. Tydligen har vi inte ordentligt te här i Sverige. Vi har även en beställning på ett dubbel-täcke. Ska bli så skönt att ha ett riktigt stort täcke igen. Jippie!



Ny vecka




Ny vecka och full fart. Helt otroligt att hösten redan är här! Det är full fart på oss, James letar jobb för fulla muggar och jag försöker finna mig tillrätta i plugget. Idag har jag inte haft några föreläsningar utan bara pluggat på egen hand. Nu ska jag in till högskolan för att sätta mig i biblioteket i några timmar.

Gävle



Igår var det två år sedan jag och Viktoria landade i Australien. Tänk vilka äventyr jag har varit med om sedan dess, vad underbart livet är! Inte trodde jag då att så mycket skulle hinna hända bara på två år. Och inte trodde jag att jag skulle bo här i Gävle med en utländsk pojkvän. Ändå skulle jag inte kunna vara lyckligare!

Skolan flyter på bra, jag trivs. För de som har missat det så läser jag Informatörsprogrammet (medie- och kommunikationsvetenskap) vid Högskolan i Gävle. James och jag bor i en liten lägenhet på Brynäs, ca 15 min cykeltur till skolan. Vi har börjat komma tillrätta här nu. Det är skönt, jag längtar efter lite rutin.

Sommaren var underbar, som alltid. Hösten blir nog den finaste på länge.

Just nu drömmer vi oss bort till framtiden. Vi har tusen planer och idéer och nu gäller det bara att sortera ut vad vi vill satsa på! Life is good!

RSS 2.0