Halloween



Halloween idag! Egentligen ska jag på Halloween-fest hos Teresa, men jag får stå över idag. Ovanstående bild är från Halloween 2009. Det var Moa, Lise och jag som ägnade oss åt att göra gatorna i Cairns osäkra.

Chattar med Vickan:


Bild på Viktoria och mig när vi testar sandboarding för första gången.
Var så himla roligt!

Viktoria: Men en snabbis bara, hur mår du o tårna?
Caro:  Haha, jag mår bra. Jag har stukat foten och brytit 1 tå och fått en fraktur på den andra, men allt ligger som det ska och jag behöver inte ens använda kryckorna.. Så det är ingen fara!
Viktoria:  Jaha okej
Caro: Lite dålig tajming inför London bara, men får se till att gå i vettiga skor så blir det nog bra :)
Viktoria: Okey.. Ja, inga high heels för dig!
Men hur fasen gick det till, på jobbet eller?
Caro:  ehmm... fastnade med gummistöveln i rulltrappan
Viktoria:  OMG!!
Caro:  Hahaha, så jäkla klantigt!!!
Viktoria: Du e sååå jäkla skön!!!! Love you Caro!! Hahahaha
Caro: Inget att skryta med kanske, men men..  Någon måste ju lyckas!
Viktoria:  Förlåt att jag garvar
Caro: Haha, ingen fara! Det gjorde jag också!
Viktoria:  Tycker ju hemskt synd om dig.. men herregud, det är sånt som händer på film ju!!!
Caro: Haha, jag vet!

Haha, jag gillar verkligen att mina kompisar tar min klantighet på rätt sätt!

Fredag



Så här spenderar jag min lediga dag. I soffan med Sofies Värld och Citron- & Ingefärschoklad.
Helt okey!

Otursdag!

Hej!

Idag skulle jag njuta av en ledig dag. Istället lyckades jag förstöra mina nya gummistövlar, vricka foten, bryta en tå och få en fraktur på en annan. Lyckat värre!



Kanske inte den bästa dagen på veckan alltså.




Men det är ingen fara. Allting ligger rätt och jag behövde inte ens gipsa. Jag kan belasta foten utifrån smärtgräns, och inom tre veckor ska allting vara läkt. Det är ingen fara med London heller, jag får se till att gå i vettiga skor och får antagligen ta det mycket lugnare än vad jag tänkt, men det kommer ordna sig.

Allt som allt är det rätt bra alltså, även om det var en aning klantigt. Det jag gjorde var att jag fastnade med gummistöveln i rulltrappan på väg ned i Gallerian. Så stöveln satt fast, foten satt fast i den och när jag väl fått ut foten så hade jag redan hunnit göra illa mig. Klantigt värre.


Nu myser jag i soffan med en film och mjölk och pepparkakor. Så det blev åtminstone en fin avslutning på dagen!

Julklappar!

Hej!

Om exakt en vecka åker jag till London! Det är jag och Agnes som ska hälsa på Caroline Andersen och njuta av storstadslivet lite grann. Shopping står högt upp på prio-listan, så ni måste lista ut vad ni önskar er i julklapp!! Utbudet lär var rejält mycket bättre där borta, så nu gäller det att ni kommer på något att önska er! =)

Micro!



I förrgår var jag ute på uppdrag. Å lägenhetens vägnar var jag ute och köpte en micro! Så himla skönt att ha en micro igen! Jag har värmt min värmepåse ungefär 100 gånger de senaste dagarna. (Och ja, jag tog med mig en värmepåse. Det är kallt ute och vinter, självklart vill jag mysa med en värmepåse då!)

Enda nackdelen med hela det där projektet var att micron var mycket tyngre än vad jag förväntat mig. Jag fick riktigt släpa hem den. Sedan upp för alla trapporna, vilket var TUNGT! Smart som jag är kom jag ju på att jag kunde ta stöd med micron mot låret när medan jag gick. Jaa, det var ju mycket lättare.. Men det har även resulterat i att mina lår ser ur såhär nu:



Haha, ser inte riktigt klokt ut. Det syns inte alls så bra på bilden, men jag är blå-lila överallt. Kanske inte alltför lyckat, men micro har vi i alla fall!

Gummistövlar

Nu har jag äntligen köpt gummistövlar! Det var verkligen på tiden


.

(ja, ni kan ju ignorera att jag just kom hem från jobbet och är alldeles svettig och sliten :P)



Snö


Snö över Bergen idag.

Helgen

Helgen har varit jättelugn. I fredags efter jobbet så hängde jag med Freddy. Vi spelade Tv-spel, jag bakade scones och vi gjorde mest ingenting. På lördag blev det plugg och därefter jobb. Och på söndag så blev det mer plugg, därefter en snöpromenad och filmmys.

En riktigt skön återhämtningshelg alltså!



Jag bjuder på en bild som knäpptes för ungefär precis ett år sedan. Det här är i Broome, Western Australia. Vi var ett gäng som spenderade fredagsnatten med att ha vin-picknick i parken. Vi hade så himla roligt, skrattade, sjöng, lekte och spelade musik till långt in på natten när det var dags att gå och dansa. En bortsprungen hund hittade vi också, Orlando, så då passade vi på att mysa med honom innan vi ringde polisen som fick hämta honom.

Sommartider hej hej?

Idag är det snöigt och kallt och jag drömmer mig redan bort till sommaren. Just nu finslipar jag på en inlämningsuppgift, men så fort den är inlämnad så ska jag ringa Cristina och höra om hon vill mötas upp för en fika. Är det vinterrusk så är det lika bra att väga upp det med varm choklad!


Här är en bild på mig och Charlotta från i somras.

En speciell servering

Hej!

Nu har jag just kommit hem efter att ha serverat ikväll. Det blev en ganska speciell kväll eftersom alla gästerna på ett eller annat sätt var förståndshandikappade. Downs syndrom, rollstolar, personliga assistenter och tusen frågor om vartannat. Det blev en virrig men väldigt rolig kväll! Vi har fått vara med på kort, blåsa på bandage och svara på allt mellan himmel och jord. Efter att all mat var uppäten så fick vi även pussar och kramar från gästerna för att maten var så god. Mycket trevligt som omväxling!

Nu ska jag sova
Godnatt!

Första snön

Nu har första snön kommit! Det börjar officiellt att börja bli vinter.

06.17

Hej!

Idag är det en regndag och det känns inte alls lockande att behöva gå utanför dörren just nu. Klockan är 06.17 och det är fem minuter tills jag ska gå. Trots att det inte ens är minusgrader än så har jag laddat med två tjocktröjor, tjocksockar, halsduk, vantar och regnjacka. Jobb till 21.15 idag och nu börjar en låååång dag.

Hoppas ni har det jättebra! Nu ska jag ut i regnrusket =)

Grey's anatomy



Just nu myser jag med Grey's Anatomy, säsong 6.
Älskar den serien. Perfekt för en regn-dag.

Heartbeat


Jag tycker de här bilderna är så himla söta. Ni hittar denna och fler här:
http://azuzephre.deviantart.com/gallery/#/d9kku4

Bebis-Tea!

Som ni vet så har ju jag världens sötaste katt: Tea! Nu har jag hittat några bilder när hon var en liten kissekatt-unge. Njut!







Lugna gatan



Idag har jag haft världens lugnaste dag. Bara varit hemma, sovit, läst lite. Jag har pratat med Charlotta och med Marcus. Ätit McDonalds och sett på film. Nu blir det plugg och därefter tidigt i säng. Hoppas ni har haft en lika härlig söndag!

Lön!!

Äntligen, ÄNTLIGEN, har jag fått första lönen. Underbart!





Visst ser norska pengar ut som leksaks-pengar?! Jätteroligt!

Arabic style ;)

Hej!

Idag efter jobbet så åkte jag hem till Cristina och Shakir för middag. Superlyxigt att bli bortbjuden så där. De lagade arabisk mat, supergott! Ska definitivt ta receptet. Efteråt drack vi massa te, åt choklad och snackade massa skit. En riktigt trevlig kväll med andra ord!







Tyvärr ägnade vi inte någon tid åt att lägga upp maten på ett fint sätt, så det ser inte alls lika gott ut som det var. Haha, jag får ta och lära mig att anpassa maten till bloggen! Det får bli till nästa gång =)

Sovdags

Hej!

Idag har jag jobbat dubbelpass och sedan tog dagen slut. 7-15, sedan 17.15-21. Tråkiga med det sena passet är att det ligger 1,5 h bort med buss. Det som är bra är dock att jag får betalt för restiden. Inte fel att få pengar för att sitta på en buss och läsa en bra bok.



Nu är det sovdags. Godnatt!

Bergen

Hej!

Nu är jag tillbaka i Bergen och här är det tack och lov soligt och fint. Det är helt underbart att vara här då. Igår efter jobbet kom Freddy och Alex förbi. Därefter träffade jag Christina för en fika och efteråt blev det pub-quiz med Freddy, Lousie, Astrid och en tredje tjej som jag tyvärr inte kommer ihåg vad hon heter men som nog var den jag pratade mest med. Det var helt klart en mycket trevlig dag och det är så himla kul att komma hit och känna att jag har kompisar att umgås med.

Nu blir det film och sedan är det dags att sova.

Hemma =)



Kom hem mitt i natten och somnade med en söt Tea i sängen. Nu ska jag klippa mig och därefter blir det stan med mamma och Totta. Härlig dag!

Sundsvall!!!

NU ÅKER JAG TILL SUNDSVALL!!!
Jippie, ska bli så överlägset roligt!


Bossa

Haha, idag har jag fått bossa på jobbet. Tove var ledig idag, så en tjej från Adecco, Anna, kom och vikarierade. Jag fick bossa, men det gick finfint det och nog hann vi med allt. Anna kommer också från Sverige, så det var jätteskönt att få prata äkta svenska! Vi har träffats förut när vi serverade på Greighallen också, så det var superkul. På torsdag har vi stora planer som involverar öl och pubquiz. Härligt härligt!

RSS 2.0