Umeå



Hej!

Om några timmar beger jag och pappa oss upp till Umeå för att hälsa på lillasyster. Ska bli jätteroligt att träffa henne igen! Jag längtar!

Världens modigaste lillasyster


Jag har världens modigaste och duktigaste lillasyster! Hon har tagit sig igenom operationen, vaknat upp och t.o.m stått på benen! Detta efter att stelopererat åtta ryggkotor. Helt otroligt!

Alldeles nu snart..

Idag är det operationsdag för Totta. Jag och pappa har gått runt här hemma som nervvrak. Vi håller tummarna för allt vi är värda och skickar så mycket kärlek som det bara går. Jag blir så imponerad av min lillasyster! Hon klarar verkligen allt, en riktig fighter. 

Alldeles nu borde hon rullas in för operation. Jag håller tummarna för allt jag är värd.

Pepperkakebyen i Bergen



I slutet av december så var jag och några vänner och besökte Pepperkakebyen i Bergen. Det är världens största pepparkaksby! Ni anar inte hur många olika slags pepparkakshus det går att bygga. Båtar, fotbollsplaner, skolor, kyrkor, sevärdheter, osv osv. Det var hur mysigt som helst och skapade en underbar julstämning!

Taxi-Caro

Nu är jag just hemkommen efter att ha agerat taxi åt lillasyster. Bara på de få kilometrarna hann jag stöta på tre rådjur och en räv. Märks det att jag bor i Norrland?

Kvällen har varit synnerligen angenäm. Shopping med mamma och systeryster, därefter middag på Biteline med Ca. Sedan fick vi för oss att vi ville åka bil. Så jag och Ca tog vårt pick och pack och körde till stugan. Poppade gamla svenska godingar och skrattade sönder. Därefter blev det soffmys och framtidsfunderingar. En väldigt fin kväll med andra ord.


Caroline, Caroline & Caroline

Hej!

Det känns som att jag är på väg någonstans varje dag nu. Alltid är jag halvvägs genom dörren, eller så har jag just kraschat på soffan efter att kommit hem från någonstans. Men det är trevligt, det är alltid bättre när det händer något.

Jag tycker det är roligt att jag, Ca och Carran har börjat umgås mer. Det är alltid så underhållande när vi ska presentera oss: Caroline, Caroline och Caroline!
Triss i Carros alltså! You've got to love it!

RSS 2.0