Gott nytt år!


Bild från frisören


Helgen

Jag är inte alltför bra på att uppdatera här har jag märkt, men någon gång ibland blir det iallafall. Som vanligt tycker jag att veckorna försvinner, men snart är det jul! Helt otroligt vad det här året har försvunnit, crazy crazy!

Helgen spenderades här hemma med julstök, mys och finbesök. På lördag var James och åkte skidor med Mike och Isabelle, efter det svängde de förbi hos oss en stund. Linnéa och Dennis kom också över och vi käkade pizza, drack vin och hade det allmänt trevligt. Mike & Isabelle åkte hem vid åtta, men Linnéa och Dennis stannade över natten. Efter två glas vin klippte Linnéa mitt hår, så nu är jag nyklippt! Jag kan ärligt säga att hon gör ett mkt bättre jobb efter några glas vin än vad jag någonsin skulle kunna göra - hur nykter jag än är. Så det var riktigt trevligt. Vi pratade skit till efter två på natten och dagen efter hade vi överbliven pizza till frukost. En mycket trevlig kväll med andra ord!

Den här veckan kommer mest att försvinna med jobb och plugg, men snart är det semester och JUL! Ska bli så himla roligt! På torsdag kommer James familj hit och stannar till den 30 december, längtar! Jag har några julklappar kvar att köpa, men det hinner jag nog med på luncherna den här veckan. Bara 4 arbetsdagar kvar till ledighet!

121212

121212 idag och bara en sån sak är ju värd att uppmärksamma! Sista gången vi får ett "upprepande datum" (eller hur man nu ska säga) under vår livstid. Ganska coolt! Ännu coolare är att James kommer hem idag, jippie! Och att det bara är 7 arbetsdagar kvar tills det är semester! Riktigt skönt det också! För att inte tala om att det är 12 dagar kvar till julafton! Underbart!


Fashion Forward

Igår var det dags för vårt klädbytarevent! Det toksnöade, vi strök och hängde upp över 200 plagg + accessoarer och fixade med broschyrer, biljetter, klädställningar, dekoration och ommöblering av lokal, teknik etc. Vi hade sån tur att våra snälla klasskompisar Linda, Alexander, Gabriel, Emelie, Mimmi och en vän till Anna som hette Sandra alla kom förbi i vågor och hjälpte oss förbereda inför kvällen. Guld värt! Vi i FF-gruppen jobbade non stop i 12 timmar, men nu kan vi äntligen pusta ut.

De som kom dit verkade nöjda och glada, vi har fått en massa positiv feedback och det känns kul att hela eventet fick ett positivt utfall. Skönt att det är avklarat nu!

Annars så har jag gått och blivit dunderförkyld. Sedan i måndags kväll har jag haft feber, men ändå gått på skola och jobb och nu igår hållt på och stökat med eventet. Just nu känner jag mig mer död än levande och jag fick inse mig besegrad och sjukanmäla mig idag. Det känns riktigt störigt, men ibland går det bara inte mer. Så idag ska jag ägna mig åt att kurera mig för fullt, vitaminer, te och att sova under en filt ligger på schemat. Planerar att känna mig kryare imorgon!

RSS 2.0