Äntligen!

Nu är äntligen höstterminen över! Gud vad jag har längtat efter det och vad otroligt skönt det känns! Efter att ha tragglat på med de där kurserna sedan i september så känns det så skönt att vända blad och blicka framåt.


Godnatt gammelmormor

Inatt somnade min älskade gammelmormor in. Hon var min och många andras förebild och jag önskar att jag kommer att bli lik henne när jag blir äldre! Hon hade en sån enorm levnadsglädje och positiv livssyn, en sån inspiration. <3

2013

Gott nytt år!

2012 var ett fullspäckat år. Heltidsplugg, tre olika jobb (varav ett som jag fortfarande håller mig till), hus, renovering, ny familjemedlem (Theo!), ny bil (för oss), resor (Wien, Irland, Wales), kärlek, vänner och familj. Det har varit fullt upp! Galet utvecklande och roligt, men också stressigt och utmattande.

För 2013 hoppas jag på mer balans i tillvaron. Lite mindre jonglerande och lite mer att bara vara. Det känns som att det kommer att bli ett bra år! James säger alltid att nästa år kommer att bli ännu bättre än det förra, jag tror att 2012 kan bli svårt att slå på många sett - men jag håller med. Nu kör vi!

Theos julklapp


Theos julklapp

Jag måste passa på att visa Theos julklapp. Vad tycks? :)


RSS 2.0