Say hello to my new baby!


Snabbuppdatering

En snabbuppdatering om vad jag har gjort i veckan i övrigt: * haft finbesök från Wales * fått lagad mat hela veckan * tittat på 21 Jump Street, sjukt rolig film! * haft grupparbetsmöten x2 * haft projektmöte * haft litteratursemnarium i projektledning * skrivit projektplan * jobbat * haft fem-kamp med jobbet * käkat middag på allstar med trevliga kollegor * lagat morotsmarmelad * åkt på tippen med massa skräp * ätit pizza * lekt med Theo * myst med Tea * fått en jättefin blomma av Charlie * fånat mig med James * och nu en plugghelg

Söndag

Söndag idag och den här helgen har bara försvunnit. Jag förstår verkligen inte var tiden tar vägen, nu är det snart november och hur gick det till egentligen? Veckorna blir väldigt intensiva när de fylls med skola, jobb och ett försök till socialt liv. Att dessutom renovera hemma och ha både hund och katt gör ju förstås också sitt till.

Den här dagen ska ägnas åt skolarbete. Jag håller just på att skriva ett PM i projektledning, därefter blir det förberedelser inför ett grupparbete i organisationskommunikation. Om det hinns med så blir det även lite planering inför projektarbetet, men det tror jag är lite väl optimistiskt att hinna med idag.

Just nu sitter jag i gästrummet/kontoret och pluggar och James dammsuger på nedervåningen. Tycker det är så sjukt härligt att lyssna på när han städar här hemma medan jag sitter och gör annat. Känns väldigt väldigt lyxigt!

Annars är planen för dagen mest att förbereda inför nästa veckan, laga tusen matlådor och hinna mysa lite ikväll. James jobbar ju borta under veckorna, så vore härligt med en avslappnad kväll tillsammans innan han ska iväg. Det var så himla mysigt förra veckan när både James och Charlie var här! Att komma hem från jobbet och ha någon att sitta och prata med, dricka te etc. Stor skillnad mot att komma hem till ett tomt hus!

Aja, nu ska jag ta och ta tag i det här arbetet. Wish me luck!

Mys

Theo bäddade ned sig i soffan, kanske bäst att jag hör honom sällskap? :)


Finbesök från Wales!

James syster Charlotte är här och hälsar på över veckan, vilket är skitkul! Så himla roligt att ha henne här! Idag har vi varit i Stockholm och kollat på när Sverige spelade mot Ukraina i rugby. De förlorade tyvärr, men det var kul att åka ner ner och kolla! För tillfället dricker vi drinkar och spelar hockeyspel, en klockren lördag helt enkelt!


Ny design!

Söta Linnea har ordnat med designen åt mig, så nu ät det höstfint här på bloggen! Jag blev lite paff när jag plötsligt fick ett mail på jobbet där det stod något i stil med "hej, jag tar över din blogg nu, skyll dig själv att du aldrig byter lösenord :)". Sånt uppskattas!!


Kolla det är Caro!


 
Så här går det när Caroline inte byter lösenord på bloggen. Ny design och lite fina arkivbilder från min hårddisk.
// Linnéa

Knas-blogg

Ingen aning om hur förra inlägget hamnade där, det var något som skulle publicerats för nästan två veckor sedan. Men men, så kan det gå med teknik! Nu är klockan mitt i natten och jag borde sova, sängen kallar! :)


Trött tjej

Idag var första gången på en evighet som jag försov mig. Rejält. Jag kan knappt minnas senast jag faktiskt missade något pga att jag inte vaknade i tid. Men idag hände det!

Klockan är nu halv elva, min lektion började klockan tio och jag vaknade för en kvart sen. Fail! Så kan det visst gå om man har tusen järn i elden och kör i hundratio. Kroppen bestämde sig för att ignorera tre alarm och ta en liten paus.. Aja, det är väl sånt som händer. Förhoppningsvis är jag utvilad nu iallafall!

Nu ska jag äta 'frukost' och göra mig i ordning för jobbet i lugn och ro. Ikväll väntas det även saftkalas hemma hos Matilda, mycket trevligt!


RSS 2.0