Hårvård

Jag har just suttit och klickat hem en massa härliga hårprodukter. Shampoo, balsam, inpackning och efterbehandling. Det är mumma för håret det! Längtar tills jag får hem paketet. Fördelen med att beställa sånt över internet är att det blir så himla mycket billigare än att handla i butik. Shampoot och balsamet jag handlade var till halva priset och även övriga produkter var rabatterade. Det är ju inte billigt med bra produkter, men betydligt billigare än det skulle bli i butik iallafall. Så nu är det bara att vänta =)

Mycket på gång!

Just nu känns det som att det är mycket på gång! Att balansera både jobb och skola går än så länge bra, men hektiskt blir det! Kul dock! Den här veckan har jag hunnit med ett litteraturseminarium i organisationskommunikation och en presentation inom projektledning, samt jobbat en hel del. Imorrn blir det sovmorgon och det ska bli sååå skönt!

Förra helgen hann jag också med att åka till Stockholm för att träffa Agnes och Caroline! Så himla kul att träffa dem igen! Vi drack vin, gick på restaurang, gick i butiker - men främst pratade vi. Massor! Om högt och lågt och hade det superbra! Så underbart att träffa dem, det blev en tjejhelg som var så efterlängtad!

Helgen innan det var jag på bröllop i Wales och även det var perfekt! Så underbar stämning och jag är så glad att jag var inbjuden till deras dag! Det var även jättekul att träffa James familj igen, synd bara att jag var där så kort tid.

Den här veckan är James och Theo i Värmland, då James är borta på jobb. Men imorgon eftermiddag kommer de hem igen, och jag längtar efter mina två favoritkillar!

Theo, trädförstöraren

Ett av Theos motton i livet verkar vara "en rot är inte något annat än en dold pinne". Detta resulterar ibland i en hel del grävande när vi är ute i skogen.


Mysigt värre

Så här mysigt ser det ut hemma hos oss numera :)


September

Idag är det alltså september. Helt galet!! Vart har det här året tagit vägen? Ju äldre jag blir desto snabbare tycks tiden gå. Fortsätter det i den här takten blir det riktigt farligt.

Nu har jag jobbat min första säljmånad på mitt nya jobb. Det har gått riktigt bra faktiskt. Min chef har yttrat orden "över förväntan" och "med tanke på vilken nivå du är på redan nu kommer det här gå finfint det". Så det är roligt. Å andra sidan har det gått riktigt bajs-dåligt den här veckan.. Upp och ned upp och ned... Men totalresultatet på månaden var helt okey, så det ordnar sig nog.

Skolan började i onsdags. På höstens schema står organisationskommunikation och projektledning. Två riktigt intressanta kurser! Jag är riktigt taggad inför att läsa dem! Något som är skönt är också att skolschemat verkar funka med jobbschemat. Åtminstone hyfsat. Så det är en lättnad. Jag satt mig just ner och beställde den kurslitteratur jag behöver till hösten. 1400 kronor landade det på, men då slank det ned några trevliga pocketböcker också.

I torsdags åkte James hem till Wales för semester och bröllopsfirande. Hans vänner Karl & Karlie gifte sig igår! Jag har sett bilder därifrån och de var så himla vackra, supersynd att jag inte kunde vara med! De är otroligt fina människor och jag önskar verkligen att jag kunnat fira deras dag med dem. Nästa vecka, på torsdag åker jag också över till Wales för då är det Alex & Rebecka som gifter sig! James ska vara bestman åt Alex, så det ska bli roligt. Ser verkligen fram emot att träffa dem alla igen!

Ïgår var jag på födelsedagsfest hos Linnea! Superroligt att träffa alla igen och jag är så glad att hon är hemma från Åland. Äntligen någon att snacka skit med igen ;) Dagen har jag spenderat hemma med Theo, vi har lekt med bollar, sökt godis och tränat på att balansera på stenar. Mycket trevliga saker att göra för både hund och människa. Jag stack även iväg på Valbo en sväng och köpte lite småsaker, strumpbyxor, hårfärg och annat smått och gott. Tvättat har jag också hunnit med, men nu väntar ett tvättberg på att jag ska ta itu med det. Jaja, det kommer väl. Nu blir det film och hund- & kattmys. Theo ligger bredvid mig i soffan och Tea sitter i mitt knä trots att hon bara är några centimeter från Theo. Mys mys!

RSS 2.0