Min vecka på en grekisk ö

Kom hem igår kväll efter en härlig vecka på Samos. Det är en liten grekisk ö där det inte finns något annat att göra än att sola, bada och ta det lugnt. UNDERBART! Det har varit en jätteskön vecka och även om jag inte blivit brun är jag iallafall mindre blek. En bra start! =)


Party-lördag?

Ikväll blir det fest. Markus är ju hemma från Australien igen och det måste firas! Förövrigt är det lördag, vi lever och är unga och glada. Även det är bra party-anledningar!

Det ska bli roligt. Är lite orolig över att dricka, men förhoppningsvis går det. Ska bli mycket trevligt att träffa folk iallafall :)


Fredag - fika - film

Idag är en FF-fredag. Först fika och sen film. (ska man vara petig var det kanske mer vakna-prov-skolfilm-fika-bergsåker-städa-och nu film, med en massa däremellan. men vem orkar vara det?:) Träffade Sofia för en lunch på Barista idag. Mycket trevligt! Måste göras om snart igen!

Idag har jag även skrivit prov på sveriges ekonomi, så nu har jag bara två uppgifter kvar. Mycket härligt. Gäller dock att ligga i en del, då jag kanske inte riktigt har börjat på dem och de ska in på måndag. Men det ordnar sig. För på onsdag bär det iväg. SAMOS! Semester och sol och bad och bara slappa och tänka på annat. Grymt skönt!

Hoppas ni har en lika mysig fredag som jag har!
Nu blir det film =)

Regn, sol och regnbåge

Idag har varit en härlig dag. Sol och regn om vartannat. I söndags såg jag en dubbel regnbåge och kanske lurar en sån bakom kröken snart igen. Hade samhällslektion på eftermiddagen. Därefter ner till stan för en snabbfika med CA och Elin. Mycket trevligt! Tänk att de små trollen drar till London i höst! Coolingarna.. (skulle jag vara avundsjuk? absolut). Nu sitter jag hemma och ska strax börja plugga, men msnar istället ;) Markus ska snart komma förbi och hälsa på mig och kissekatten. Slår vad om att han är jättebrun! Tre månader i Australien vore inte fel!
Så idag är en bra dag och ikväll är det Greys Anatomy =)


Ha en härlig kväll!

Lördagsmys!


Den vinnande trion! (denna gång i London, bilden togs för evigheter sen, men vi är lika glada över att umgås forttfarande)

Agnes är hemma en sväng från Uppsala, så gårdagen ägnade vi åt att lösa världsproblemen. Eller iallafall börja med att försöka lösa finanskrisen, genom att: fika, äta middag och handla glass. En mycket givande eftermiddag. Vi var även och såg en dansshow, samt avslutade kvällen hemma hos CA. Såg Twilight och dregglade, samt pratade, skrattade, umgicks, osv osv osv. Sånt där man gör när man umgås helt enkelt.

10 års jubileum!

I fredags firade mitt jobb 10 års jubileum! Dagen inleddes med att röda mattan var utrullad, frukostpåsar delades ut och i fikarummet stod det ett oanständigt antal tårtor. Därefter slutade vi en timme tidigare en vanligt, och två timmar senare var det FEST! 300 personer, de hade hyrt hela Våningen, champange, 3-rättersmiddag och dans. Mycket trevligt!

Piiiip?

Jag har varit ute och farit idag.

Åkte hemifrån kvart i åtta
Var på jobbet till fem
Sprang på stan till halv sju
Mötte upp Agnes vid tåget kvart i åtta
Fikade på Waynes till tio
Åkte hem kvart över tio

Och sedan, så fort jag kommer innanför dörren möts jag av ett:
Piiiip?
Följt av en hel massa olika pip av olika former och längder. Det är fint att vara efterlängtad!

Om jag har möss?
Nejdå, det är bara min kattunge som inte lärt sig jama än.


SM-guld!!! =)

Sm-guld baby! De klarade det!
Åhh vad nervös jag var!
Det såg inte bra ut där ett tag...
Men de klarade det!

SM-guld!!!! Woho!

(nu hade det varit mycket mer passande att dra ner på stan och fira. dock väntar böckerna på mig - ideologier för hela slanten. wo-ho?)

Läxläsning a la Tea

Jag och Tea sitter och försöker plugga. Eller snarare, jag försöker plugga medan Tea försöker:
* tugga på min bok
* slå till bladen så fort jag bläddrar
* lägga sig över tangentbordet
* jaga musen/bokstäverna
* tugga på laddarn till datorn
* ta sats, hoppa upp på bordet och riva ner mina papper
* attackera papprena som nu ligger på golvet
* dricka ur mitt vattenglas
* äta upp mitt plugg-godis (chili-choklad = mums!)
* se helt oförstående ut när jag skäller på henne

Det är roligt att ha en katt. Speciellt som den här anledningen definitivt slår 'hunden åt min läxa' imorgon på provet. Vem kan motstå en ettrig och söt kissekattunge? Näe, tänkte väl det!

Chasing pavements

Idag är jag ledsen, och lite arg. En livsfarlig kombination.
Vore det fel med en förvarning? VA?!
Fast det var nog bara jag som inte såg.
Fan, då var det alltså mitt fel.
Hmm, idag är jag ledsen och arg och det verkar nästan vara mitt fel.
En ännu värre kombination.

Be good!

RSS 2.0