Två år

Idag har jag och James bott tillsammans i två år!!! Två år av att faktiskt bo i samma land och vara kära på nära håll! Och trots att jag är i Tyskland så har jag blivit uppvaktad med en gigantisk blombukett! Snacka om att jag blev förvånad! Tack älskling, du är bäst!


Vårväder!

Det är lite skillnad på vädret här och hemma.. :)


Mot Tyskland!

Nu har jag börjat ta mig mot Tyskland för att träffa Caroline!! Det ska bli så himla roligt att träffa henne och se hur hon har det där nere! Just nu sitter jag på ett tåg mot Uppsala, där blir det tågbyte till ett tåg mot Stockholm. Sedan flygbuss och tillslut flyg! Lång dag alltså, speciellt som jag åkte från Sandviken 02.30. James var supergullig och skjutsade mig till stationen, det blir inte mycket sömn för honom inatt stackarn. Men väldigt snällt av honom!

Jag blir i Tyskland från onsdag till måndag och det vankas 22 grader och sol! Känns underbart nu efter den här långa vintern!


Helgen som varit

Förra veckan tickade på lika snabbt som vanligt. Första delen av veckan var mest plugg och vardagssaker, men i torsdags kväll åkte jag till Stockholm och hängde med Agnes! Jättemysigt! Vi åt god mat, pratade massa skit och såg på senaste Twilight-filmen. Helt galet att jag inte har sett den tidigare! Den var superbra!

På fredag morgon 7.30 hade jag infunnit mig på Ortopediska huset vid Globen. De skulle kolla närmare på mina knän och försöka lista ut varför jag har ont i dem. De senaste månaderna har mitt höger knä (det jag inte har opererat) börjat trilskas en massa. Det klickar, gör ont och är allmänt muppigt. Så det var jättebra att jag lyckades få en tid där! Läkaren jag träffade var jättetrevlig och pedagogisk, han misstänker att jag kan ha en meniskskada alternativt en ny benbit lös i höger knät. Däremot så tror han inte att det egentligen är något fel på mitt vänster knä, utan att jag bara överbelastar det eftersom jag har ont i mitt högra och att det blir lite för mycket för det eftersom det redan blivit opererat en sväng. Det som var så himla bra var att han skickade mig på en magnetröntgen för bägge knäna ändå! För att vara på den säkra sidan. Det kändes jättebra att bli tagen på så stort allvar, ofta har jag upplevt att läkare föreslår "ta en alvedon och vila, blir det inte bättre så kom tillbaka om några veckor", sånt kan vara ganska nedslående. Men han tog mig verkligen på allvar och något som var ännu bättre var att jag fick göra magnetröntgena samma dag! Helt otroligt! I vanliga fall är det ju ganska lång väntetid för sådant, så det var helt suveränt! Den 24/4 kommer jag att få besked via telefon hur allt såg ut och vad man gör härnäst, så det går verkligen undan det här!

I lördags morse åkte jag till Linköping och träffade Kim! Så jag har verkligen varit på turné på senaste! Det var superkul att träffas på riktigt! I vanliga fall pratar vi väldigt mycket i telefon, så vi behövde inte gå igenom den här vanliga proceduren med att "catch up" som det brukar bli när man inte setts på ett tag. Istället bara hängde vi, gick på stan, tog en fika, såg på film, myste, gick på promenader och pratade hur mycket som helst om allt möjligt. Supermysigt!

En riktigt bra vecka alltså! Det känns som att jag har en hel del av dem nu för tiden!

Lördag

Jag har haft en underbar vecka. Inledde veckan i Sundsvall med familjen och bästa tjejerna Agnes och Ca. Kom hem till Sandviken och myste med James. I onsdags kom Viktoria hit för att hälsa på, vilket har varit så himla roligt! Vi har haft supermysigt, gått på stan, snackat skit, druckit vin och återupplevt fina Australien minnen. Hon åkte hem igår eftermiddag vilket var tråkigt, önskar art hon hade kunnat stanna längre! Men sedan på kvällen kom James jobbarkompis Gabbe förbi med sin fru Johanna och deras underbara nästan-två-åriga dotter Isolde. Vi hade årets första grillning och njöt av att det snart är vår. Och sedan idag så har jag, James och Theo varit ute på Storsjön med några av James rugbykompisar där vi har pimplat, grillat och njutit av det fina vädret. James var den som fick mest fisk, hela tre stycken! Dock så var alla lika stora som den på bilden, så det blev inte mycket middag av det. Istället åt vi av det som var kvar av fredagens grillning, lyxigt värre! Så himla härlig vecka!!!


Påsk

Påsken har varit jättemysig. Jag har varit hemma med mamma och pappa, varit ute i stugan och gått på ispromenad på havet! Badat bastu, ätit god mat och myst med katterna. På torsdag dag och kväll hängde jag även med Agnes och bästa Ca som var på besök från Tyskland. Jättehärligt! Vi drack drinkar och snackade massa skit, precis som det ska vara! Att fika på Tant Ancis och Fröken Sara hanns också med, vilket var lika härligt som vanligt. Bästa fiket i Sundsvall! På söndag kväll hängde jag, mamma och Totta och såg på "En oväntad vänskap", bästa filmen jag sett på länge! Har ni inte sett den redan - se den!

Tisdag 2/4

Helt galet att det redan är april! Det känns som att det jag främst har gjort det här året är att förfära mig över hur snabbt tiden går, skärpning med det! Igår förmiddag kom en byggkille från försäkringsbolaget för att kika på vårt badrum. Badrummet har börjat läka vatten till nedervåningen, inte det roligaste när vi när vi just börjat avsluta köksrenoveringen här nere. Igår kollade han bara en del, men idag ska han komma tillbaka och plocka ner en bit av taket i köket för att komma åt rören från badrummet underifrån.

Igår började jag även en ny kurs, visuell kommunikation. Det ska bli intressant att se vad den har att erbjuda. Det är bara en 7,5 poängs-kurs (dvs den är 5 veckor lång om man läser på helfart), men trots att det är en kortare kurs och att vi endast behöver två stycken kursböcker i ämnet så kommer kurslitteraturen till den kursen kosta ca 950 kronor. Känns lite i överkant...

Soffmys med sötisarna


RSS 2.0