Sötaste Tea

Så här söt kan man vara om man heter Tea! Ps. Anledningen till att det ser ut som att hon har läppstift är för art hon just dödade en rosa fluff-leksak. Farliga byten här i Sandviken!


Varför?

Klockan är kvart i sju. Jag har varit vaken i över en timme. Det är sommarlov. Idag är min lediga dag. Vad har hänt med mig egentligen?


Smart gräsklippare

Cool va?! Tyckte den var jättefrän, en sån vore inte fel att ha. Behöver eventuellt flytta någonstans med större gräsmatta först. Alternativt ha den i vardagsrummet som dekoration.


Lördag

Lördag idag, jag har jobbat och James har donat med köket. Sakta men säkert går det framåt. Igår åkte vi till tippen med en massa saker och idag har James ordnat med skåpstommarna. Till veckan jobbar han i Värmland, så då blir det bara jag och djuren. Då tänkte jag passa på att måla om inuti alla köksskåp. Åhh vad roligt det är när det går framåt! Jag längtar ihjäl mig tills nedervåningen är klar, det kommer att vara en mäktig känsla att sätta sig i ett färdigt vardagsrum! Ikväll har vi mest bara slappat. Lekt med Theo på rugbyplan och tittat på film. Jag lagade spagetti och köttfärssås och köttfärssåsen blev grym, bra jobbat till mig. Haha, eftersom vissa verkar tveka på mina matlagningskunskaper så måste jag ju skryta lite ibland. Bakade även citronkaka igår vilken även den blev riktigt lyckad. Kul!


Irland

Irland var underbart, vi hade jätteroligt och veckan försvann i ett nafs. Tyvärr har jag nästan inte tagit några bilder alls, men ni kan få kika på några iallafall!

 


RSS 2.0