Onsdag

Idag väntar veckans sista skoldag. Jag och Linnéa ska hålla en presentation gällande ett arbete i medier och typografi som vi har jobbat med. Uppgiften har varit att ta fram en marknadsföringskampanj åt ett fiktivt företag med tillhörande trycksaker etc. En uppgift jag tycker vi (fast mest Linnéa;)) löst väldigt bra. Hoppas bara att presentationen går bra också!

Efter skolan åker jag upp till Sundsvall!! Och imorgon ska jag träffa bästa Ca och Agnes! Ska bli så himla kul!

Nu var det länge sedan..

Hej!
 
Nu var det väldigt länge sedan jag skrev något här. Sju veckor eller något sånt. Riktigt länge sedan alltså. Och på sju veckor hinner det hända en del. Vi har haft begravning för finaste gammalmormor, det var väldigt vackert och Sara (min kusin) sjöng så att det gick rakt in i hjärtat. Superfint och jag är väldigt glad över att James var där med mig. Det andra stora som har hänt är att jag har sagt upp mig! Det blev helt enkelt för stressigt att jobba 80% parallellt med heltidsstudier, samtidigt som jag vill hinna med pojkvän, vänner, hus och hund. Så numera är jag student på heltid! Det känns riktigt bra och det är helt galet hur mycket tid jag har till saker och ting numera!
 
Vi har även haft fin-främmande från Wales när James bästa kompis Alex och hans fru var och hälsade på, samt att James har hunnit med en runda hem för att hälsa på sin brorsa som fyllde år. Annars har det mest varit skola, nedvarvning, kompishäng och jag har läst ikapp mig på en massa skönlitteratur. Så underbart att läsa bara för läsandets skull. Utan att överdriva har jag läst ca 15-20 böcker under de 3 veckor som gått sedan jag sa upp mig. Det är så himla härligt att ha tid för sådant!
 
Jag har också hunnit med att ordna sommarjobb! En kollega från försäkringsbolaget tipsade mig om att de sökte en receptionist till den lokala tidningen och rekommenderade mig till det jobbet. Så från andra veckan i maj ska jag vara på upplärning där, parallellt med skolan, och efter två veckor tar jag över själv. Sedan är jag där till i slutet av juni, har tre veckor semester och börjar sedan jobba inne i Gävle med samma sak. Där blir jag i tre veckor, sedan blir det sommarlov fram tills att skolan börjar i slutet av augusti. Det känns verkligen jättebra! Arbetet verkar roligt och omväxlande utan att bli för stressigt och tjejerna som intervjuat mig är supergulliga! Jag kommer att kunna gå ifrån för att gå på lektioner fram till att skolan börjar och jag kommer även att vara ledig 2 dagar för att kunna åka till Nice med familjen! Helt otroligt vad smidigt saker löser sig ibland!
Jag älskar verkligen att inte går mer än tre veckor efter att jag har sagt upp mig innan jag hittat ett nytt jobb, underbart!
 
Igår kväll var jag hemma hos Linnea och åt god mat, drack vin och kollade på Sex and the city med henne och Erica. En riktig tjejkväll alltså! Supermysigt och absolut värt att upprepa snart =)
 
Nu ska jag och James bege oss ut i solen för att leka med Theo!

RSS 2.0