Äntligen är artikeln färdig

Nu är min artikel i Organisationskommunikation färdig och inlämnad, så skönt! Nu är det bara opponeringen på måndag så kan man bocka av den här uppgiften också. Det känns underbart! Vi ska läsa ungefär tio artiklar vardera till seminariet på måndag och jag har redan läst och skrivit kommentarer på en. Bara nio kvar alltså!

Just nu känns det så himla himla skönt att jag har lämnat in det där. Och ikväll kommer James hem! Då ska det mysas för hela slanten!

Imorrn väntar en halvdag på jobbet, läsa igenom och kommentera resterande artiklar och sedan ska jag och James på IKEA och shoppa lite granna. Trevligt värre! Högt upp på listan står en vardagsrumslampa, vi är på jakt efter något nytt och fint som passar vårt nya vardagsrum.

Det känns som att det kommer att bli en fin helg!

Hoho?

Ingen som reagerade på förra bilden jag la ut? Klart det är fredag snart!!! Nu blir det skärpning hörrni, ni kan ju inte låta mig skriva vilka dumheter som helst utan att reagera ;) Jag lade ju ut den efter midnatt, (28 november) och då blir det ju fredag inte idag, inte imorgon - men nästa dag! Jippie!

Nu ska jag skriva det sista på min artikel och sen får det faktiskt vara bra så. Håll tummarna för att jag får lite sista-minuten-inspiration!

Utkast: Nov. 28, 2012


Söndag igen

Söndag igen och helgerna försvinner så snabbt. Det gör i och för sig veckorna med. Nu är det bara en månad till jul och det känns som att det kommer att vara en riktigt fullspäckad månad. Massvis att göra i skolan och massvis att göra på jobbet. Jag ska jobba in 3 extra dagar på jobbet så att jag kan vara ledig i mellandagarna. Utöver det är det renovering och julstök som gäller. Tur att jag åtminstone tycker om 75% av allt jag håller på med, då underlättar det!

Just nu borde jag egentligen skriva på en artikel som jag inte har kommit så långt med. Det är störigt värre. Men så kan det vara ibland tydligen. Jag har skrivit hälften än så länge. Nu hoppas jag att jag de närmaste 10 minuterna kan skriva 1000 tecken, sedan tar jag en paus för ikväll.

James och Theo åker imorgon bitti, så vore trevligt att hinna mysa lite med dem också. Kanske se en film eller så. Igår var det iallafall avslutningsmiddag för James med rugbyn, de hade även prisutdelning etc för säsongens insatser. James vann årets spelare!! Han är duktig han! Jätteroligt och han (och jag såklart) är mycket stolt(a)!

Deluxe helg

Den här helgen har varit så fin på så många sätt och vis. Bitvis jäkligt störande, men mest väldigt fin. Eftersom James är borta under veckorna så känns det desto viktigare att vi umgås när vi är hemma. Inte bara vistas under samma tak, utan faktiskt umgås. Och det har vi gjort nu i helgen. Det har blivit en massa stök med huset, nu börjar man verkligen se att det går framåt vilket är skitkul! Så vi har jobbat sida vid sida, målat väggar, spikat (okey, mest James) och sett hur vårt lilla hem utvecklas framför våra ögon. Sedan har vi också hunnit med hundmys, middag på restaurang med vänner, en barrunda där jag vann i dartspel (!), sett på How I met your mother och myst med pepparkakor och glögg. Det har varit en perfekt helg och jag har fått tanka en massa energi, något jag var i extremt stort behov av. Just nu känner jag mig allmänt trött, det finns lite för många energislukare i mitt liv för tillfället. Men så kan det vara när man jonglerar skola, jobb och renovering. Just därför var den här helgen så välbehövlig! Jag älskar kvalitetstid, så himla underbart.

Jag är så himla glad att jag har James, han är verkligen den bästa jag kan tänka mig. Just som jag börjar tycka att nu är det jäkligt segt att renovera och jag vill bara att allt ska vara klart någon gång, så kommer han fram, kramar mig och säger:
"Tänk dig när vi flyttade in för mindre än ett år sedan, när väggarna i sovrummet var gulaktiga, det stod en klargul garderob i hörnet, vi hade plastgolv i hela huset och nedervåningen var målad i grönt, rött och orange. Listerna, elementen, jaa det mesta var målade i knalliga färger och vi hade ett mörkt trätak som gjorde att vardagsrummet såg mycket mindre ut. Nedervåningen var avdelad med en vägg och spisen stod ut en bit på golvet. Håll kvar den bilden i huvudet nu när du går runt här hemma. Tänk så himla annorlunda det ser ut nu! Tänk vad långt vi har kommit och vilken skillnad det är sedan vi startade." Han är underbar, han ger mig perspektiv på tillvaron och han får mig att se positivt på saker och ting när jag har svårt att komma ihåg det själv. Tack!

Ibland kan jag tycka att det är helt otroligt att den där killen som jag träffade på andra sidan jorden, på en dykbåt mitt i Stora Barriärrevet, han som ritade ett hjärta på min arm första kvällen vi träffades är samma kille som jag numera bor med. Vad är oddsen för det egentligen? Vissa har tur!



Aja, nu ska jag ta tag i 20 minuters pluggande och därefter väntar lite välbehövlig sömn.

Mindre än halva veckan kvar till helgen!


Projektledning 1

Nu har jag äntligen skickat in mitt PM i Projektledning 1. Jippie!
 
Det känns skönt att kunna bocka av en sak på listan i alla fall!  Så nu har jag avslutat höstens första kurs och det är jäkligt nice! Bara 7,5 poäng, men man ska vara glad för det lilla.
 
Nu ska jag gå och lägga mig utan någon pluggstress! En väldigt skön känsla!

Tisdag

Tisdag idag, tre jobbdagar kvar och sedan åker jag och James upp till Sundsvall! Just nu sitter jag på en lektion i organisationskommunikation och vi har just fått en ny stor uppgift. Suck! Blir så trött på att lärare inte kan lägga in alla uppgifter på schemat från start så att man åtminstone vet vad man har att förvänta sig. Det är krångligt nog att jonglera både jobb och skola när man har ett schema att förhålla sig till, men när man inte har det blir det tusen gånger krångligare. Men men, det ska väl gå som allt annat.

Dock har jag inte fått tummen ur att skriva klart PMet än, helt sjukt. Igår kväll när jag kom hem från jobbet gjorde jag allt annat än att skriva PM. Jag gick med återvinningen, målade om elementen och rensade vattenlåset i badrummet. Japp, så kul kan man ha när man inte vill skriva PM. Idag måste jag verkligen ta tag i det! Det var i och för sig lite roligt igår när jag skulle rensa vattenlåset, jag plockade isär allting, rengjorde och sen hade jag ingen aning om hur jag skulle sätta ihop allting! Haha, fick något hjärnsläpp och förstod inte alls hur det där skulle sitta ihop. Det kändes som att jag var fem år och satt med ett alldeles för avancerat pussel! Till slut fick jag ihop det, men det tog verkligen pinsamt lång tid. Men det kan jag bjuda på =) Jag är bara glad att jag fick ihop det innan James kom hem, gud vad han hade skrattat åt mig annars!

Det ska bli så himla kul att åka upp till Sundsvall i helgen! Har inte träffat mamma & pappa sen innan min födelsedag, så det ska bli mysigt! Vi ska vara ute i stugan och jag längtar verkligen efter att sitta framför brasan och lyssna på vågorna. Mys!

Fashion Forward

 
Fashion Forward är ett event som anordnas på Högskolan i Gävle den 5e december. Det är en klädbytarkväll med inspirationsföreläsningar och tanken bakom eventet är att på ett enkelt och roligt sätt uppmärksamma överkonsumtion inom klädindustrin.

Varje år handlar genomsnittssvensken 24 kilo kläder och textilier, medan 8 kilo 'gamla' kläder/textilier slängs. Mycket av det som slängs bort skulle kunna återanvändas och få nytt liv i någon annans garderob. Genom att byta till sig ett kilo kläder istället för att köpa ett kilo nya sparar man 2,7 kilo kemikalier och 8000 liter vatten. Så låt era kläder komma ut ur garderoben och kom till vårt event Fashion Forward!

Jag och tre andra tjejer från klassen leder det här projektet i kursen projektledning 1. Kolla gärna in vår blogg http://fashionforward2012.wordpress.com/ och gilla oss på facebook!

Trötta killar

Fredag idag och en stressig vecka är nästan över. Kan inte beskriva hur skönt det känns då den här veckan varit stressigast i år tror jag. Idag hade vi vår projektpresentation som avslutande moment i projektledning 1, nu är det bara ett PM kvar att lämna in där så är den kursen klar - ska bli galet skönt att få det bortgjort. Jag sitter just och jobbar lite med PMet, men snart blir det helg på riktigt. Gick just ner på nedervåningen för att hämta något och då möttes jag av dessa trötta killar som chillade i soffan, mys mys!


RSS 2.0