Date-night!

Igår kväll var det date-night igen! Date-night (dejt-kväll), var något som James införde när vi bodde i Lake District. Det är en kväll i veckan när vi har kvalitetstid och går ut på dejt, kanske går ut och äter, går på bio, har picknick eller någonting annat mysigt. Detta för att undvika slentrianen med att bara ha 'myskväll framför TVn'. Jag älskar våra dejt-nights och tycker att de är en himla bra grej. Igår kväll tänkte vi gå på Österns Pärla och äta middag, men det blev lite ändrade planer.

När James slutade jobbet åkte vi iväg på IKEA för att köpa en bäddsoffa vi har spanat på. Det blev en dagbädd.
Det var faktiskt James som blev kär i den här soffan först, och det tycker jag är så himla roligt eftersom jag verkligen, verkligen ville ha en sådan säng när jag var yngre. Men bättre sent än aldrig!

Därefter åkte vi in till Gävle för att köpa en hylla vi hade hittat i den där nya facebook-gruppen. Det gick hur bra som helst, tjejen som sålde den var supertrevlig och hyllan var helt utan skavanker, så det var suveränt.

När vi skulle åka därifrån, så passade vi på att göra dagens goda gärning. Vi stötte på en tjej som hade problem med bilen, och som den handy-man som han är hjälpte James till. Det var batteriet som hade lagt av, och tyvärr hade vi inte några startkablar. James hade lånat jobbets skåpbil för att få plats med allting, och tyvärr hade de inte några i bilen. Men efter några samtal så hittade visade det sig att Linnea och Dennis hade startkablar, James åkte och lånade dem och sen fick vi igång hennes bil. Alltid kul att kunna hjälpa till!

Men när vi väl hade varit på IKEA, köpt hyllan och hjälpt henne med bilen så var det ganska sent. Vi bestämde oss för att gå ut och äta någon annan dag, det kändes inte roligt att gå ut och äta när man är helt utsvulten - då njuter man ju inte av maten. Istället åkte vi och storhandlade på Ica Maxi, där kickade karma in och plötsligt fick vi jätterabatten på allting och istället för att betala ca 500 kronor så betalade 260 kronor. Sånt är alltid trevligt.

Kvällen avslutades hemma i soffan då vi kollade på "Red dragon" med Hannibal Lector. Så himla obehaglig och bra film!

En ovanlig men helt okey date-night.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0